Kasdekreiniging buiten

Het regelmatig (grondig) laten reinigen van uw kas is zeer belangrijk voor de maximale lichtinval. Lichttransmissie is een belangrijke productiefactor van een kas. Een lichtwinst van 1% staat gelijk aan een productieverhoging van 1%.
Spoeibedrijf Berg gaat aan het werk met de allernieuwste kasdekreinigers. Onze kasdekreinigers zijn voorzien van een extra brede gootborstel. Deze zorgt ervoor dat de onderste roede incl. glas meerdere malen geborsteld wordt, waardoor uw kas schoner is dan u gewend bent.
 
De kasdekreinigers waarmee Sproeibedrijf Berg naar de toekomst kijkt zijn opgebouwd uit 6 borstels, namelijk:

2 Hoofdborstels

2 borstelschijven (Onder de luchtramen)

1 Brede gootborstel

1 Smalle gootborstel

Specialist in kasdekreiniging

Voor diepe smalle kasgoten is er ook een smalle gootborstel aanwezig. Deze kunnen wij zelf monteren en zo alle type goten tot de bodem schoonmaken.
 
De kasdekreinigers zijn aangepast naar onze eigen ervaringen, waardoor wij beschikken over een smalle uitvoering, zo kunnen wij onze machine gemakkelijk tussen twee kassen ophangen.

Naast de borstels, beschikken onze kasdekreinigers over een inspuitboom. Met deze inspuitboom kan de naastgelegen kap ingespoten worden met een vooraf besproken schoonmaakmiddel, waardoor het resultaat nog beter is.

Voor de werkzaamheden met een kasdekreiniger dient er een servicerails aan de kas gemonteerd te zijn. Deze servicerails dient aan de juiste richtlijnen te voldoen om er een kasdekreiniger aan te hangen, namelijk:

  • Elke steun dient een draagvermogen van 1500 kg te hebben.
  • De servicerails dient aan beide kopse kanten een stop te hebben.
  • Elke goot dient een eindstop te hebben.

Het gewicht van de kasdekreiniger incl. dok is ongeveer 1100 kG.

Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.