Overige diensten

Naast onze specialiteiten in Krijt en coating, Kasdekreiniging buiten, en kas- en gevelreiniging binnen hebben wij bij Berg nog andere diensten waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Antirelex gecertificeerd

AntiReflect verbetert de lichtinval met 2,5 tot 3%. Aanbrengen van deze coating op de buitenkant van het kasdek vermindert de reflectie van het glas, zodat er meer zonlicht de kas in valt. Dit verbetert de productie en vermindert het energieverbruik. Dat is vooral welkom in de herfst, winter en lente. Sproeibedrijf Berg is door Mardenkro B.V. gecertificeerd om dit product aan te mogen brengen.

Solar reiniging

Wilt u jaar in jaar uit profiteren van een optimaal rendement, dan is het jaarlijks reinigen van uw panelen een must. Bovendien zorgt goede reiniging voor een langere levensduur van uw panelen. Sproeibedrijf Berg B.V. beschikt over de middelen om grote oppervlaktes efficiënt te reinigen.

Krijten van bedrijfshallen, lichtkoepels en andere objecten

Om tijdens de warme zomers lichtinval of warmte te weren kunnen wij ook platte daken, schuren, bedrijfshallen, lichtstraten en lichtkoepels krijten. De temperatuur van het zwarte/grijze dak kan met een speciale coating tot wel 40 graden afnemen en de binnentemperatuur kan met 7 tot 10 graden zakken, waardoor wordt bespaard op uw energiekosten van een airco. De coating bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu en slijt er na een aantal maanden weer af.

Goten vegen (handmatig) of uitspuiten

Door de kasgoten schoon te houden worden ongewenste lekkages voorkomen. Daarnaast voorkomt een schone kasgoot ook vervuiling en mosvorming binnen in de kas. Wij beschikken naast de volautomatische kasdekreinigers ook over handmatige systemen om de kasgoten vuil vrij te maken.

Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.